Home > dunia > 9/11 Programming Ramalan dalam filem The Long Kiss Goodnight (1996) Kerja Illuminati

9/11 Programming Ramalan dalam filem The Long Kiss Goodnight (1996) Kerja Illuminati

October 18, 2015 Leave a comment Go to comments

images (4)9/11 Predictive Programming (1996) The Long Kiss Goodnight

Seperti yang kita ketahui dan ramai warga dunia percaya, kes 9/11 adalah inside job, Perancangan yang lama dan ia begitu teliti, walaupon ia teliti tetapi dari segi forensic, pasti akan tampak adakah sesuatu itu kebetulan atau di sengajakan,

Cerita saya hari ini berkenaan Filem, yang dibuat pada tahun 1995-1996 menceritakan runtuhnya world trade centre, yang mana ia runtuh pada 19november 2001,  selepas 5 tahun filem ini dikeluarkan world trade centre runtuh. Runtuhan ini Ia di lakukan oleh para illuminati dengan CIA adalah pelakunya.

Banyak petanda yang di keluarkan oleh para illuminiti ini, sebelum sesuatu perkara terjadi. Cuma kekadang netcitizen tidak menyedarinya, Tetapi…. walaupon ia di ketahui terlebih dahulu pon, dunia tidak akan dapat berbuat apa apa, ini kita kata kan fenomena, apakah makna fenomena? iaitu fakta atau keadaan yang diperhatikan akan wujud atau akan berlaku, dan untuk fakta ini saya menambahkannya dengan –  dunia tidak mampu mengatasinya.

Phenomenon means: a fact or situation that is observed to exist or happen, especially one whose cause or explanation is in question.

Kerana kisah kes ini telah pon dijumpai oleh sesorang pada tahun bulan 8, 2010 dan di meyebarkannya didalam blognya, tetapi ramai tidak mengendahkannya. lihat videonya

Apakah predictable ramalan, dari para Syaitan Illuminati ini untuk akan datang?

Illuminati telah mengeluarkan cerita terbaru mereka iaitu Donald trump bakal menjadi presiden Amerika dan di susuli Oleh Hillary clinton iaitu wanita pertama yang akan menjadi orang no satu amerika, Menerusi kartun mereka.

Lihat video 

Jika surfing banyak lagi yang dijumpai seperti filem x-files yang mungkin jika saya rajin, saya akan mengeluarkannya dalam posting akan datang. Terimakasih buat pro-freedom from auzie kerana banyak membantu. J

ika sesiapa berminat tentang bab ini, Anda boleh google predictive programe, false flag, illuminati

Pic below: In 1995, someone came out with the Illuminati card game. Take a good look at these cards. See what they predicted. How did the card designer know?

Card Game yang di keluarkan pada tahun 1995

Card Game yang di keluarkan pada tahun 1995

Categories: dunia
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s