Home > dunia > Robot sex untuk warga Dunia

Robot sex untuk warga Dunia

October 14, 2015 Leave a comment Go to comments

Robot sex canggih ini, tidak membebankan, ia boleh berkali kali, tulus, ikhlas dan tidak cerewet,,  ia boleh bercakap, merasa di sentuh, boleh menyentuh, mendengar, melihat, kekadang pandai belagak dalam bercakap dan boleh melakukan sex dan sepastinya apabila melakukan sex, ia sentiasa climax sehingga robot di shut down kan atau bateri habis di pertengahan jalan. Robot adalah kaku, tetapi tidak yang ini, mereka mempunyai emosi, bertindak balas atas touching, kissing dan ketika makelove, Oh teknology 🙂 bye bye human

Hari kehari robot sentiasa di upgrade oleh pembuat sex robot di serata dunia, yang sudah canggih bertambah canggih,

Anda boleh membeli yang sudah siap, atau anda boleh membuat custom made mengikut muka siapa yang anda khendaki, JLo, Bradpitt? HArga untuk custome made boleh mencapai 3,4 kali ganda lebih mahal.

robot biasa keluaran USA berharga usd7ribu.

Sex Robot Dolls Realistic 145cm Anime Black Silicone Sex Dolls Lifelike Soft Vagina Breast Solid Silicone Adult Sex Tools Shop US $2,990.00 / piece Shipping US $366.32 / piece

Sex Robot Dolls Realistic 145cm Anime Black Silicone Sex Dolls Lifelike Soft Vagina Breast
US $2,990.00 / piece
Shipping US $366.32 / piece

China sudah mengeluarkan sex robot mereka sendiri yang bersamaan tinggi manusia 145cm berharga usd3000

1000 robot Pepper habis dijual di Jepun. Dalam beberapa jam sahaja.
Robot yang boleh membaca emosi manusia, datang dengan satu set arahan dan garis panduan yang komprehensif, menyediakan pemilik untuk hidup dengan dia – dan memberi amaran kepada mereka untuk tidak melakukan hubungan seks dengan mesin.

Dr Richardson berkata:  ‘Robot Seks, seolah-olah menjadi tumpuan berkembangnya dalam industri robotik. Bagaimana mereka akan melihat, apa peranan mereka akan bermain – sangat membimbangkan, “katanya kepada BBC.
Beliau percaya bahawa mereka mengukuhkan stereotaip tradisional wanita dan berpendapat bahawa hubungan yang semestinya tidak lebih daripada fizikal.
“Kami berfikir bahawa penciptaan robot itu akan menyumbang kepada hubungan memudaratkan antara lelaki dan wanita, orang dewasa dan kanak-kanak, lelaki dan lelaki dan wanita dan wanita,” katanya.

external sex_cong_nghe 1a44a00ad7c45456e770b87bc2cb1b43 scott20131110a

Dia tidak akan menolak permintaan anda. Dia tidak akan memecahkan jantung anda, dia tidak akan mengkhianati anda. Dia boleh berbuat apa-apa untuk anda.

Categories: dunia
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s