Home > agama > Bakal Haji, Tahniah anda di Pilih, tabung haji bersiap sedia

Bakal Haji, Tahniah anda di Pilih, tabung haji bersiap sedia

Selamat menyambut haji dan tahniah anda di pilih, tabung haji bersiap sedia

Selamat mengerjakan Haji, buat mereka yang yang akan ketanah suci Tahun ini, syabas dan tahniah kerna anda telah terpilih, dalam beratus ribu orang yang menunggu untuk pergi, yang lebih punyai kekuatan kesihatan dan wang ringgit,

Anda di pilih oleh Alah subahanahuwataala dalam banyak banyak manusia untuk tahun ini. Bukanlah duit, bukanlah harta, bukanlah kesihatan yang anda miliki maka anda dipilih ke sana, tetapi ia adalah rahmat serta rahim Allah yang maha luas pemberiaannya, kurniaannya yang tiada sepadan.

 

kami membuat pilihan dan kami lah yang memilih

Mereka merancang , Allah juga merancang ,Sesungguhnya, Allah adalah sebaik-baik perancang”

jom baca bersama,,
Laibakallah humalabaikkk.. innal hamda.. wanikmata, laka walmulk laa sharii kalak….

aiwa.. jamil

KUALA LUMPUR 14 AUGUST 2015. Kemudahan dan juga persiapan kakitangan didalam bilik operasi Tabung Haji di Madinah. NSTP/Email.

KUALA LUMPUR 14 AUGUST 2015. Kemudahan dan juga persiapan kakitangan didalam bilik operasi Tabung Haji di Madinah. NSTP/Email.

Madinah: Tabung Haji (TH) sudah bersedia untuk menyambut kumpulan pertama jemaah haji Malaysia seramai 423 orang yang akan tiba di Lapangan Terbang Putera Mohammad bin Abdulaziz, di sini.

Pengarah Operasi Haji Madinah 1436 H Mohd Zawawi Bostam berkata, jemaah berkenaan akan tiba pada jam 9 pagi waktu Arab Saudi.

Beliau berkata, pihaknya kini menumpukan baki 10 peratus persediaan kecil membabitkan kemudahan hotel, pejabat, klinik dan perkhidmatan sokongan.

Kemudahan itu secara keseluruhan untuk keselesaan 11,008 jemaah yang akan berada di Madinah secara berperingkat menerusi 32 penerbangan manakala baki 32 penerbangan lagi akan tiba di Jeddah.

Menurutnya, TH juga sudah melakukan persiapan awal membabitkan kemudahan bangunan pusat rawatan dan Ibu Pejabat Haji Madinah bagi melancarkan urusan secara keseluruhannya.

 

Categories: agama
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s