Home > hiburan > Asia Got Talent ? apakah dia

Asia Got Talent ? apakah dia

Asia Got Talent (AGT) adalah versi serantau francais Got Talent yang ditayangkan di AXN Asia. [1] Ia adalah menunjukkan bakat yang dipunyai oleh penyanyi, penari, ahli silap mata, pelawak, dan penghibur lain semua peringkat umur bersaing untuk hadiah daripada US $ 100,000 dan satu peluang untuk melakukan nya di Marina Bay Sands. Singapore, Ia mula ditayangkan pada 12 Mac 2015 di 20 buah negara di Asia.

Rancangan ini dihoskan oleh Marc Nelson dan Rovilson Fernandez; manakala hakim adalah Anggun, David Foster, Melanie C, dan Vanness Wu. [4] Melanie C adalah ahli ketiga Spice Girls untuk menjadi hakim Got Talent (selepas Mel B dan Geri Halliwell), manakala Anggun adalah berdasarkan pada kedua francais Got Talent selepas duduk dalam panel dalam pusingan kedua Indonesia Got Talent. Rancangan ini juga dihoskan bersama oleh Singapura dan YouTuber Power98FM DJ Dee Kosh untuk pratonton menyelinap, acara kemuncak, recaps, dan di belakang tabir.


 

wakil dari filipina yang sentiassa mempunyai penyanyi yang hebat hebat telah menarik hati penonton dan judger, saksikan persembahan Gerphil G. Flores

Saksi kan persembahan wakil malaysia Sado borneo,

Mereka mencampurkan campuran moden dengan muzik tradisional bukanlah tugas yang mudah – Sada Borneo berjaya memblendkan bunyi Borneo tradisional. Anda mungkin boleh meneka berapa banyak yeses yang mereka terima!

Bagaikan berada di dalam hutan hujan, sejak mereka memula persembahan mereka, amaze

Categories: hiburan
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s