Home > rekreasi > jalan jalan ker tugu negara , gombak , genting highland

jalan jalan ker tugu negara , gombak , genting highland

December 8, 2014 Leave a comment Go to comments
2014-11-09 17.54.51

tugu

Family Holiday – tugu negera, then gombak,, then tetiba rasa nak gi G.highlands, Terus naik atas, First world penuh, lepak 2 jam sini, sebab kunci kereta patah, mana nak carik tukang kunci disini,, genting ni sebenarnya semua ada, baru kutahu, untuk staff yang beribu ni, genting berhad sediakan kedai kedai untuk mereka(staff) di tingkat berapa ntah,,lupa, hanya staff sahaja boleh kesana,  staff polis genting tolong kami buat kan kunci… jazakallah, :)

2014-11-09 20.37.55

First world indoor

Cuaca sejuk sampai tulang, .. then malas nak layan Ria dah tahu asik
takder je bilik, lapar.. then turun gi makan, satu baris dengan hotel Sri Malaysia, iaitu hotel yang kami nak check in,, lepas makan, borak,,, walking,, lum sampai meja reception, ada org offer apartment lak,  dia tunjukkan gambar bilik , hall, guna smart fonenya, accepted,😛

2014-11-09 22.15.33

nan tandoori

Terus gi, sehelai sepinggang  beli beraneka roti, sambar air, sambar nescafe,teh, milo 3 in 1, maggi berpaket.  terus gerak ke Ramin apartment genting view resort, .. Tengok tempat ok, hall besar, landscape luar cantik, boleh masak,, buat bayaran 130 tanpa i.c, tanpa no telefon,, just like that,, aku cakap nak checkout jam 10 am,, he said ok,,, dia kata kunci just letak atas peti ais depan pintu masuk, percaya betul cina ni kat aku..

esok nya tengok di bawah baru tahu ada air terjun,, bonus++

♥🙂 ♥;)

2014-11-10 07.43.20

Ramin apartments genting view resort, black and white, Rm130-180 per night

2014-11-10 08.00.54

Categories: rekreasi
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s