Home > dunia, nasional > Mh17 di tembak jatuh oleh Kerajaan Ukraine, bahagian pertama

Mh17 di tembak jatuh oleh Kerajaan Ukraine, bahagian pertama

mh17

see also 20/7/2015 ” https://abgrara.wordpress.com/2015/07/19/saat-nahas-video-yang-belum-pernah-kita-tonton-mh17/

Kita masih melihat penembakan jatuh pesawat MH17 dilakukan oleh pemberontak menggunakan BUK dan dibantu tentera Rusia. Sehari selepas jet jatuh berita dari US mengatakan jet di tembak jatuh oleh pemberontak, menggunakan Buk, pada malam yang sama, keluar percakapan yang kononnya di pintas oleh Ukraine, perbualan seorang berpangkat major kepada ketuanya nombor satu iaitu V.Geranin. Seminggu kemudian keluar lagi perbualan telefon yang lain, Selepas keesokkan harinya selepas MH17 di tembak, terus keluar berita siapa di belakang penembakan jatuh. keluar bukti menunjukkan gambar kereta kebal membawa BUK,
Ini lah media yang dimainkan oleh barat terhadap kesalahan yang berani dilakukan oleh proxy mereka iaitu Ukraine. Tujuan nya ialah untuk memburukkan pemberontak yang tidak bersama dengan kerajaan supaya kerajaan ukraine dan nato dapat melakukan serangan besar besaran dari donestk sehinggalah ke crimea, iaitu tempat bermula dari jatuhnya crimea kepada pemberontok, Mereka perlukan sokongan eropah dan amerika untuk melakukan ini.
Wama karu wama karallahu wallahu khairul maakirin. (Ali-Imran 3:54) mereka merancang, Kita Merancang, Allah Juga Merancang,. “Wallahu Khairul Makirin” … Tetapi Perancangan Allah Itu Lebih Baik. Perancangan mereka tidak berjaya untuk menarik dunia melakukan sesuatu terhadap pemberontakkan di Ukraine
Setelah membaca banyak kisah bagaimana Ukraine ini banyak kali mengeluarkan kenyataan menipu untuk menyelamatkan dirinya dari Rusia, dengan penembakan jatuh ini, dunia akan melihat kejahatan pemberontak (Lihat penipuan kiev terhadap pemberontak dan Rusia) Saya mendapati negara ini amat tidak berkaliber, tidak bertanggungjawab, ia boleh di simpulkan negara yang tidak boleh di percayai. Sebagaimana rakyat nya juga banyak kes yang kita dengar di eropah terutamanya di England, kaum yang suka menipu. Bagaimana mereka juga menipu menggunakan gambar gambar palsu perihal kejahatan Rusia, semata mata untuk mereka dekat kepada eropah dengan memperlihatkan kejahatan bangsa Rusia di Ukraine.

Dikata Israel telah juga berada di dalam komplot ini, pertama Israel sedang mengebomb gaza dari udara laut dan daratan,  untuk mengalihkan pandangan dunia, Sekurang-kurangnya 2,139 rakyat Palestin, kebanyakannya orang awam, termasuk wanita, kanak-kanak dan warga tua, telah terbunuh dalam 50 hari serangan Israel ke atas Gaza pada bulan Julai dan Ogos.

Kedua iaitu dimana mereka marahkan Tribunal Kuala Lumpur atas hukuman yang di jatuhkan keatas pemimpin mereka (israel)

Di campur pula kemarahan mereka terhadap Belanda yang telah menarik sokongan terhadap pendudukan israel di baitul muqaddis dengan menarik semua wang perlaburan mereka diisrael, Ada kisah bagaimana Yaron Mofaz (lihat) tycoon syarikat penerbangan kepunyaan yahudi di florida telah mengambil gambar dilapangan terbang belanda sebelum kapalterbang mh17 berlepas, dan banyak lagi cerita yang boleh di simpulkan. Lihat juga presstv

Setelah membaca  tulisan Eric Zuesse dari Global Research, pada August 04, 2014 ini.. saya melihat 90% pesawat sah di tembak oleh tentera udara Ukraine, yang sepastinya Ukraine tidak keseorangan dalam hal penembakan pesawat ini. Ada negara lain juga yang turut terlibat, Ukraine tidak akan berani melakukan nya sendirian.

Ayuh kita dengarkan apa kata pegarang ini, dari tulisan beliau bertajuk

Evidence Is Now Conclusive: Two Ukrainian Government Fighter-Jets Shot Down Malaysian Airlines MH17. It was Not a ‘Buk’ Surface to Air Missile

Dear Sir,

Kami akan pergi jauh lebih jauh daripada masih belum diturunkan oleh komuniti perisikan profesional, untuk memberikan bukti sebenar yang muktamad menunjukkan bahawa (dan bagaimana) Kerajaan Ukraine telah menolak cadangan pesawat Malaysia, MH-17, pada 17 Julai.

Laporan terkini daripada komuniti perisikan menjadi tajuk utama pada 3 Ogos oleh Robert Parry, “Peralihan Senario Penerbangan 17 Tembak-Jatuh,” “Flight 17 Shoot-Down Scenario Shifts, dan beliau mendedahkan bahwa,

“Bertentangan dengan apa yang Pegawai awam pentadbiran Obama kata, iaitu Amerika menyalahkan pemberontak timur Ukraine dan Rusia untuk menembak-jatuh Malaysia Airlines Penerbangan 17, beberapa penganalisis perisikan AS telah membuat kesimpulan bahawa pemberontak dan Rusia kemungkinan besar tidak bersalah dan yang ternyata tentera kerajaan Ukraine adalah cuba untuk menyalahkan, menurut sumber taklimat mengenai penemuan ini. Penghakiman ini – bertentangan dengan apa yang Presiden Barack Obama dan Setiausaha Negara John Kerry telah menyatakan secara umum – adalah berdasarkan sebahagian besarnya pada ketiadaan bukti kerajaan AS bahawa Rusia membekalkan pemberontak dengan Buk anti-pesawat sistem peluru berpandu BUK, yang diperlukan untuk mencecah pesawat jet awam terbang pada jarak 33,000 kaki, kata sumber itu, yang bercakap dengan syarat tidak mahu namanya disiarkan. ”

Michael Bociurkiw ketika di temuramah oleh CBC, berkata ada lubang peluru di dalam MH17 dan tidak menjumpai missiles

Michael Bociurkiw ketika di temuramah oleh CBC, berkata ada lubang peluru di dalam MH17 dan tidak menjumpai missiles

Ia sebenarnya berdasarkan banyak lagi daripada itu; ia bukannya berdasarkan ketiadaan bukti, tetapi bukti positif bahawa Kerajaan Ukraine menembak pesawat ke bawah, dan juga membuktikan bagaimana ia dilakukan. Anda akan melihat bukti ini, di sini, disusun secara terperinci, buat kali pertama.

Berikut adalah semua bukti, yang secara kolektif menyakinkan saya bahawa kesimpulan yang di buat oleh Haisenko adalah benar, sememangnya, satu-satunya yang dapat menjelaskan bangkai ini:

“Terdapat dua atau tiga keping serpihan badan pesawat yang telah benar-benar berlubang dengan apa yang hampir kelihatan seperti lubang peluru mesin-gun, atau senjata berat mesin-gun.”

Kenyataan yang luar biasa tidak datang dari Haisenko, tetapi datang dari salah satu penyiasat pertama OSCE yang tiba di tempat kejadian bencana.

Pergi ke https://www.youtube.com/watch?v=7ze9BNGDyk4 dan anda akan melihatnya. (lihat video ini di bawah)

Kesan lubang Peluru dari machine gun yang berkuasa kuat

Kesan lubang Peluru dari machine gun yang berkuasa kuat

Itulah coretan youtube dalam temu bual dengan Michael Bociurkiw, dari seorang lelaki yang ia adalah “Monitor Ukraine-Kanada dengan Pertubuhan Keselamatan dan Kerjasama di Eropah (OSCE), [yang] telah melihat dengan lebih dekat … lokasi kemalangan Penerbangan Malaysia MH17 Penerbangan. Bociurkiw dan seorang rakan sekerja lain ialah monitor antarabangsa pertama sampai bangkai selepas jet itu ditembak jatuh di sebuah kawasan pemberontak-diadakan di timur Ukraine 17 Julai ”

Wawancara penuh dengan beliau, pada 29 Julai 2014 CBC artikel berita, “Malaysia Airlines MH17:. Michael Bociurkiw bercakap tentang menjadi orang pertama di lokasi kemalangan” Klip youtube jauh sedikit lebih berani menunjukkan apa yang disampaikan pada 6: 10-6: 24 di wawancara oleh CBC, En Bociurkiw. Wartawan CBC dalam video mendahului wawancara dengan mengumumkan, Jadi “bangkai itu masih membara apabila sepasukan kecil dari OSCE sampai di sana.”: Dia terpaksa berada di sana dengan cepat. “Tidak ada pegawai-pegawai lain tiba selama beberapa hari,” katanya.

Jadi: salah satu daripada dua monitor antarabangsa pertama di tapak melihat keterangan muktamad bahawa pesawat Malaysia telah ditembak dengan “peluru mesin-gun, yang sangat sangat kuat” bukan dengan berasaskan peluru berpandu senjata dari bumi ke udara.

Gambar ini jelas menunjukkan lubang peluru menembusi dinding pesawat

Gambar menunjukkan lubang peluru menembusi dinding pesawat, dikata di tembak menggunakan 30mm cannon

Melihat dari dalam lagi, Peter Haisenko mengenai jatuhnya pesawat itu, pada asasnya disahkan di tapak nahas oleh salah satu daripada dua monitor antarabangsa OSCE yang pertama tiba di tapak tersebut, manakala bangkai itu masih membara. Ia masih dara, belum di sentuh, bukti yang tidak disentuh dan keterangan seperti yang kita pernah akan mendapatkan. Tidak seperti kotak hitam tafsiran-analisis lama selepas itu oleh Kerajaan Rusia, atau oleh Kerajaan British, atau oleh Kerajaan Ukraine, setiap kerajaan mempunyai kuda dalam perlumbaan ini(mempunyai agenda), testimoni ini dari Bociurkiw adalah masih mentah, bebas, dan berasal dari salah satu daripada dua orang saksi terawal berbuktikan fizikal. Itulah bukti kuat yang berwibawa, dan ia berlaku untuk mengesahkan teori perintis Peter Haisenko mengenai apa yang berlaku. Bociurkiw tiba di sana cepat kerana dia berunding dengan penduduk tempatan untuk sepanjang pasukan OSCE, yang telah menganjurkan untuk datang kemudian: Bociurkiw bercakap dalam bahasa tempatan di sana – Ukraine dan Rusia.(maka dia mudah diterima)

Tambahan pula, ini adalah testimoni yang tidak datang daripada seseorang yang menyokong pemberontak anti-Kerajaan. Sebelum itu, telah ada ini, (lihat) http://pressimus.com/Interpreter_Mag/press/3492 ,yang disalin wawancara BBC dengan Bociurkiw pada 22 Julai. Beliau berkata kemudian: “Kami memerhatikan bahawa keping utama, dan saya mencari di sirip ekor seperti yang saya katakan, dan kemudian ada juga seksyen kon belakang pesawat, mereka kelihatan berbeza daripada apabila kita mula-mula melihat mereka, … dua hari lepas. “Jadi, dia telah tiba di tempat kejadian 20 Julai selewat-lewatnya. (Baik

30mm cannon

30mm cannon

BBC serta CBC, kedua-duanya ditemuramah beliau, adalah cukup profesional untuk melaporkan tarikh tertentu di mana Bociurkiw sebenarnya telah masuk ke tempat kejadian, tetapi, daripada ini, ia tidak mungkin selepas Julai 20. Jatuhnya pesawat ini telah berlaku 17 Julai. Jika beberapa serpihan itu masih “membara” kepada wartawan CBC tersebut, maka mungkin beliau telah tiba di sana lebih awal.)

bertambah menarik,,

akan bersambung di bahagian kedua


Categories: dunia, nasional

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s