Home > makanan/resepi > pizza parmesan

pizza parmesan

Istri sayangku memeranjatkan aku, sejak nikah tak tahu pulak dia pandai buat pizza, patutlah dia pernah mintak supaya membeli bahan untuk pizza 2 tahun lepas.,  aku beli kan pizza yg dah siap balik terus bakar je, (taksedap langsung) Tetapi harini, dari doh (doh lembut tu katanya sama mcm donut) ingredians hinggalah membakar, bebagai jenis pulak tu dia buat, cheese pizza dan lada hitam pizza, sedap pulak tu, keranaa dia gunakan cheese parmesan dan origional mozarella cheese (cheese bertali tu) yang mahal, rasanya semacam lebih sedap dari pizza hut, tahniah ,, luv u sayang, u doin great

setelah 2 minggu ni, dapat order pulak dari adik ipar, harini dia nak buat lagi,

2014-03-31 19.06.34

2014-03-31 19.07.56

2014-03-31 19.18.53

Disebab kan tiada itu,, tiada ini, ni cara pembakaran yg di buat. Dalam api perlahan, hasilnya.. amazing

2014-03-31 19.31.25

Sedap yummy sayang, no delay terus lembut di dalam mulut

Categories: makanan/resepi
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s