Home > nasional > ketuk dan cat kereta

ketuk dan cat kereta

October 13, 2013 Leave a comment Go to comments

KENA LAGI,, …. ketuk, cat, dan new front bumper, Bengkel kereta sahar
Pajero meluru, Dia turun masuk parking tak tgk kereta aku dtg, melekat , srettt bunyinyaa,, aku turun dr kereta tengok besar mana kerosakannya, luckily tak banyak yang kemek,, dia pon undur pajero jabatan dan terus turun dari kereta berkata,,’abggggggg ,,saya tak nampak,, saya pandang tmpt lain tadi, minta maaf, asslamualaikum sambil menghulurkan tangan nya’, wsalam kata ku, aha takperla, sibbaik skit, nak wat camna,, bistu aku kata, mcm mana ni,, dia kata saya repairkan,
adehh.. dia hanya seorg pekeja kerajaan sebagai driver dan sungguh confident dan bertanggung jawab dengan berkata demikian, terkedu aku kejap, aku cakap, ialah repairkanla,, nanti saya tambah rm 100, n dia happy,

kos keseluruhan: Rm 400 . ketuk,cat dan bumper baru,

jangka masa siap : 2 hari

lokasi: shah alam

2013-10-10 15.08.39 2013-10-12 16.06.35 2013-10-12 17.48.47 2013-10-12 17.49.02

Categories: nasional
  1. ussengineers01
    November 17, 2015 at 12:06 pm

    apa ye nama kedai n no fon dia

    Like

  2. September 2, 2015 at 7:14 am

    bosan kawan

    Like

  3. Anonymous
    October 12, 2014 at 1:30 pm

    Sek 16 sebelah mana bengkel ni.kalau dari kilang panasonic tu.padang jawa ke?puspakom?

    Like

    • October 12, 2014 at 2:51 pm

      sek16. carik area dpn pintu panasonic tu.. belakang kedai tayar ada. 3. kedai cat keta

      Like

  4. Cidoc
    May 7, 2014 at 12:45 am

    hi, dimana alamat workshop ini? terima kasih.

    Like

    • May 7, 2014 at 12:40 pm

      ni di sek16 shah alam..

      Like

      • Anonymous
        October 12, 2014 at 1:29 pm

        Sek 16 sebelah mana.kalau dari kilang panasonic

        Like

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s