Home > variety > jual buah pinggang atau mata pada harga RM1 juta

jual buah pinggang atau mata pada harga RM1 juta

JOHOR BAHRU: “Ini ikhtiar akhir, saya mahu jual buah pinggang atau mata pada harga RM1 juta untuk melunaskan hutang along,” demikian luah ibu kepada dua anak berusia 35 tahun yang hanya mahu dikenali sebagai Fatimah di sini, semalam.

Fatimah: Harga diletakkan pula memang tinggi kerana saya beranggapan selepas menjual organ, saya mungkin berdepan masalah kesihatan dan wang itu akan digunakan untuk membiayai kos sepanjang hayat,” katanya.

Suami Fatimah dikenali sebagai Ahmad, 39, terpaksa menanggung kadar bunga mencecah RM54,000 sejak September lalu melalui pinjaman RM30,000 untuk memulakan perniagaan, sudah tidak tahan lagi diganggu lelaki tidak dikenali yang sering datang ke kediamannya di Larkin di sini, bagi menuntut hutang terbabit.

Fatimah yang tidak bekerja berkata, dia sedar perbuatan menjual organ tubuh salah di sisi undang-undang, tetapi beranggapan ia jalan terakhir mampu dilakukannya bagi melunaskan hutang secepat mungkin. “Saya melakukannya kerana tidak sanggup melarikan diri daripada buruan along selain kasihan dengan ibu yang sering menjadi mangsa maki-hamun lelaki tidak dikenali.

Advertisements
Categories: variety
  1. Anonymous
    July 12, 2017 at 3:40 pm

    Saya mahu menjual buah pinggang saya …please call me ..or wasup 0109792247.

    Like

  2. Dr federico
    July 3, 2017 at 4:17 am

    Selamat datang ke hospital Pakar San Raffaele yang membeli buah pinggang ($ 450,000.00 Dolar), adakah anda ingin menjual buah pinggang anda sebagai pertukaran wang? Jika ya, Kemudian hubungi Doktor Ferderico hari ini untuk mendapatkan transaksi yang boleh dipercayai dan baik untuk wang yang baik dan untuk Pembedahan yang lebih baik, Hubungi kami Melalui: sanraffaelehospital@gmail.com

    Menunggu balasan anda … ..
    Selamat sejahtera….
    Dr Federico

    Like

    • Anonymous
      July 12, 2017 at 5:16 pm

      I want.malaysia..0109792247

      Like

    • mofaz lee
      August 4, 2017 at 10:27 am

      how can i contact you doktor ferderico..

      Like

    • aziz bin bandong
      August 6, 2017 at 8:01 pm

      ya saya ingin menjual buah pinggang saya.. dengan harga.. rm30.000 saya sangat mmerlukan wang.. klau blh hubungi saya secepat mungkin.. saya tnggal d sabah nie no saya. maaf saya tiada emel.. nie no saya 0195354964

      Like

  3. Syahril
    May 30, 2017 at 3:00 am

    Saya ingin menjual buah pinggang saya , tiada masalah kesihatan . Boleh hubunggi saya . SYAHRIL – 0187635383

    Like

  4. dr Anord
    March 27, 2017 at 9:47 pm

    salam

    Buah pinggang Donor Diperlukan Segera
    Adakah anda dalam hutang? Adakah anda perlu mendapatkan wang tunai untuk kos penjagaan kesihatan atau hutang membayar atau dalam keadaan pecahan kewangan? Tunggu! Mempertimbangkan untuk menjual buah pinggang anda sebagai pilihan. Jika anda ingin menjual buah pinggang anda hari ini. Mesej kami immediately.A buah pinggang dibeli dengan jumlah maksimum asas $ 500,000.00US Dollars.The Negara kini membeli nama kidney.My sihat adalah Dr Anord Smith, sedang yang Nefrologi di dalam buah pinggang Hospital hospital.Our Negara khusus dalam Pembedahan buah pinggang dan kami juga berurusan dengan membeli dan pemindahan buah pinggang dengan hidup penderma sepadan. Kami terletak di India, Kanada, UK, Turki, Amerika Syarikat, Malaysia, Afrika Selatan dan lain-lain Jika anda berminat untuk menjual atau membeli buah pinggang sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami melalui E-mel: massachusetts_generalhospita@aol.com
    Perlu Geniune Penderma

    Menunggu respon anda ….

    Selamat sejahtera….
    Dr Anord Smith

    Like

    • Anonymous
      March 29, 2017 at 3:33 am

      Is this true? How much of kidney u buy?

      Like

      • mofaz lee
        August 2, 2017 at 11:55 am

        saya juga terdesak masaah kewangan… segera memerlukan wang… tolong balas dengan segera.. ini no saya… 0174224168…saya berada di pulau pinang….dah buntu takde pilihan lain…keluarga sendiri pun tidak ingin membantu….

        Like

  5. Noraini
    March 11, 2017 at 9:03 pm

    Need money urgent, want to sell 1 of my kidney. contack me via email
    haersyadan_04@yahoo.com…..ASAP..

    Like

  6. Joshua Beacon
    March 11, 2017 at 8:33 pm

    Adakah anda ingin untuk menjual buah pinggang anda? Adakah anda mencari untuk peluang untuk menjual
    buah pinggang anda untuk wang kerana rehat kewangan ke bawah dan anda tidak tahu apa yang
    lakukan ?. BEACON SPECIALIST HOSPITAL adalah amat memerlukan Penderma BUAH PINGGANG.
    Hubungi kami hari ini dan kami akan menawarkan anda jumlah wang yang baik (antara
    150000USD untuk 185000USD) untuk buah pinggang anda. Terima kasih.
    E-mel: jbeacon.specialisthospital120@gmail.com

    Like

    • Yana
      March 17, 2017 at 7:12 pm

      Betul2 ke nie..Sya Agen Sgt please..Dah 7bln sya menunggu.

      Like

      • shazilan
        March 18, 2017 at 9:23 am

        tipu je tu dia suruh kita bayar 600-700 dulu

        Like

        • sila
          July 11, 2017 at 2:53 pm

          Betulke iklan ni??? kena bayar 600-700 , kenepa???

          Like

    • Anonymous
      July 12, 2017 at 5:17 pm

      I want..Malaysia 0109792247

      Like

  7. nick
    February 25, 2017 at 9:30 am

    Sya nk jual buah pinggan sya tlg ws sya di 01128204706

    Like

  8. Dr donald
    February 13, 2017 at 8:42 am

    Olá, se você quiser vender seu rim por US $ 600.000, precisamos de doadores urgentes agora.
    Se você estiver pronto para se tornar um esperma, ovos, rim ou fígado doador,
    Entre em contato com o médico do hospital imediatamente em:
    Drdonaldsurgicalhospital@gmail.com
    Este é o lugar certo para vender e doar rim…

    Like

    • mohd azmir
      February 28, 2017 at 11:29 am

      Saya perlu menjual buah pinggang saya..any time..saya perlukan duit utk membayar hutang yg membebankan..tlg contact saya do no HP sy..0125078508

      Like

      • siti
        April 30, 2017 at 1:26 pm

        saya juga nak jual kidney. sila email pada saya segera.

        Like

  9. dr travis
    February 10, 2017 at 7:15 pm

    Hello, jika anda ingin menjual buah pinggang anda untuk
    $500,000, kami akan memerlukan segera
    penderma sekarang.
    Jika anda sudah bersedia untuk menjadi sperma, telur,
    buah pinggang atau penderma hati, hubungi pihak
    Doktor Hospital dengan serta-merta di:
    travishospital@gmail.com

    ini adalah tempat yang tepat untuk menjual dan
    menderma buah pinggang

    Like

    • Yana
      February 10, 2017 at 7:21 pm

      Blh whssp sya, 0178886344

      Like

    • Anonymous
      February 13, 2017 at 1:51 am

      I ready email

      Like

    • February 25, 2017 at 9:01 am

      Mcam mna sya nk jual buah pinggan sya tlg di bls

      Like

    • February 25, 2017 at 9:03 am

      Sya nk jual buah pinggan sya sgt2

      Like

    • ARYANTI
      March 6, 2017 at 9:47 pm

      Adakah nomber fon yang boleh saya hubungi. Saya nak jual buah pinggang saya secepat nya. Tq.

      Like

    • Anonymous
      July 12, 2017 at 5:19 pm

      I want ..Malaysia 0109792247

      Like

  10. lan
    February 9, 2017 at 9:56 am

    saya ingin menjual buah pinggang saya… saya darah jenis O ….. call saya 0107792745

    Like

  11. lan
    February 7, 2017 at 4:48 pm

    saya ingin menjual buah pinggang saya… saya darah jenis O ….. call saya 0107792745

    Like

  12. Yana
    February 7, 2017 at 12:44 pm

    Sya tul2 serious menjual buah pinggng sya sbelah ,..Sya tul2 perlukn duit skg…..Sya drh b

    Like

  13. January 26, 2017 at 6:24 pm

    Sya nk jual buah pinggan sya btl2 sgt
    Sya darah jenis A apa bla nk call sya atau ws di 01128206704

    Like

  14. Nurizati dahlilah
    January 26, 2017 at 5:34 pm

    Sy ingin mnjual buah pingang sy urgent brminat tlg pm sy atau wasap 0107132260

    Like

  15. noor binti ismail
    January 15, 2017 at 4:59 pm

    Sya cuma ingin bertanya kedua-dua buah pingang akka jual ke dpat 1 juta..ke akak jual hanya sebelah buah pingang dpat 1 juta

    Like

  16. January 7, 2017 at 2:45 am

    yer

    Like

    • Yana
      January 16, 2017 at 2:35 pm

      Please tlg Yana..crikn pembeli.serius urgent

      Like

  17. Anonymous
    January 6, 2017 at 11:51 pm

    Saya ingin menjual buah pinggang saya. Darah jenis O positif. Berminat hubungi saya di 017-8032867. sekian, terima kasih.

    Like

  18. Yana
    December 31, 2016 at 2:13 pm

    Tlg la SAYA amat mmerlukn duit skg nie…sya tol2 hendak jual buah pinggang saya sbelah ….sya tul2 terdesak skg…please….😥😥😥😥

    Like

    • December 31, 2016 at 7:40 pm

      sabar yana… pelan pelan

      Like

      • Yana
        January 1, 2017 at 2:37 pm

        Sya perlukn wit segera … please tlg sya

        Like

      • Yana
        January 7, 2017 at 12:40 pm

        Please tlg Yana…ngn segera

        Like

  19. Yana
    December 29, 2016 at 12:26 pm

    Sya ingin menjual buah pinggang sblh..urgent nk membayar hutang suami..dn elak Rumah kne site.. ni la satu2 yg ad jalan..hujung sya trs 0178886344…hrp Sgt dpt jual dlm msa tdkt nie..

    Like

  20. seva
    December 8, 2016 at 11:35 pm

    Nama saya seva.saya ingin menjual buah pinggang saya.masalah duit.mail saya melaka.sevaindira@gmail.com

    Like

  21. Anonymous
    November 8, 2016 at 10:43 pm

    call sy 01115820261 sy betul2 memelukan duit

    Like

  22. iskandar
    September 7, 2016 at 9:10 am

    hai..nama saya iskandar…dan ingin mnjual sebelah buah pinggang sy kerana kesempitan wang..darah jenis b..harap dapat mghubungi 6ber ini..0143013090..sebelum raya haji..

    Like

  23. Anonymous
    August 26, 2016 at 12:04 pm

    Darah b
    0195070134

    Like

  24. Anonymous
    August 22, 2016 at 3:12 am

    Secara jujurnye sy nk jual sebelah buah pinggang sy…tiada masalah kesihatan..sy 28 thn…darah O…sy harap ada org sudi membeli nye dgn harga yg paling tinggi…mohon kerja sama…insyallah,allah permudahkan urusan kita semua..aminn…

    Like

  25. August 21, 2016 at 11:19 am

    Saya pun nk jual tlg hubunga sy di 01121532279

    Like

  26. Along
    July 22, 2016 at 12:40 pm

    Saya mahu menjual buah pinggang saya…berdarah o….hubungi saya 01114329092

    Like

  27. Anonymous
    June 27, 2016 at 7:26 pm

    Hi saya ingin menjual buah pinggang saya kerana masalah kewangan yang dialami. Darah B+ tidak mempunyai masalah kesihatan lain. Sila whatsapp saya 0175422858. Terima kasih.

    Like

  28. ayet
    June 8, 2016 at 7:28 am

    saya ingin menjual buah pinggang dengn harga RM 300K
    SERIUS DAN SISTEM BADAN SAYA TIDAK PERNAH TERJEJAS.. SEBAB SAYA AMAL KAN SENAMAN DAN CARA PERMAKANAN YG SEIMBANG
    0174183508

    Like

  29. Anonymous
    May 9, 2016 at 11:19 pm

    Sy ingin menjual sebelah buah pinggang sy umur 21 ada sesiapa yg mampu bayar kalau ada coll sy 0194227912

    Like

  30. Anonymous
    May 9, 2016 at 11:14 pm

    Sy ingin menjual sebelah buah pinggang sy umur 21 ada sesiapa yg mampu bayar kalau ada boleh coll sy 0194227912

    Like

  31. Anonymous
    March 22, 2016 at 4:06 pm

    My contc num
    ber (0146214886

    Like

  32. MONICA ANTONI
    March 22, 2016 at 4:05 pm

    Saya mau jual buah pinggan..sebab saya ada hutang dekal along…

    Like

  33. rasta
    February 18, 2016 at 12:55 pm

    Sy ingin menjual buah pinggang.. sesape yg bole bayar sy.. msg/whatsapp sy 01131589075

    Like

  34. bobo
    February 15, 2016 at 6:01 pm

    Sy ingin menjual buah pinggang.. sesape y bole bayar sy..contact sy 0175321194

    Like

  35. joe
    December 31, 2015 at 6:50 pm

    hallo saya mau jual buah pinggang saya krn hutang tak habis bayar ni nofon saya sila call saya joe
    0196568155

    Like

    • Indra Guntara
      January 1, 2016 at 12:00 am

      Only 5lakh or (38) only. Only for holder india passport, you don’t need pay singgle rupe

      Like

    • Indra Guntara
      January 5, 2016 at 6:11 pm

      Come on business with me, you will give more donor from my country. But i want to reward from them (you send them 4 lak, me 1lak) Call me please +6289622714376 Pada tanggal 31 Des 2015 23.00, “Indra Guntara” menulis:

      > Only 5lakh or (38) only. Only for holder india passport, you don’t need > pay singgle rupe > Pada tanggal 31 Des 2015 17.50, “Abgraras Weblog” <

      Like

  36. indra guntara
    December 10, 2015 at 6:54 pm

    Saya ingin jual buah pinggang saya, umur 22, sebab saya ingin meneruskan sekolah saya. Hubungi saya di +6289622714376 call/whatsapp, atau email indraguntara69@gmail.com

    Like

  37. maizan
    November 21, 2015 at 6:30 pm

    HEY im maizan 19 year old…saya maw jual saya punya buah pinggang .darah O+..nmber :0109501713….secepat mungkin…just watsap or direct call…

    Like

  38. Anonymous
    October 27, 2015 at 6:56 pm

    saya ingin menjual buah pinggang saya. umur 22. jenis darah B+. Hubungi saya 01125184561

    Like

  39. Anonymous
    October 11, 2015 at 3:06 pm

    Salam sy ariff ingin menjual buah pinggang umur 27tahun.hubungi sy 0197452845

    Like

  40. Anonymous
    October 1, 2015 at 2:54 pm

    Salam. Saya mohd. Sofi bin amir. Saya ingin menjual buah pinggang saya. Ini no saya 01125184561.

    Like

  41. Juita Jamirin
    September 29, 2015 at 5:04 pm

    Salam sejetera..saya juita..saya ingin menjual buah pinggang saya atas sebab masalah kewangan.. saya x merokok dan x minum arak..saya mengharapkan sangat2 masalah saya selesai.. hubungi saya 01131657164

    Like

  42. Anonymous
    September 22, 2015 at 10:31 am

    call sy 0129745956 ingin menjual buah pinggang

    Like

  43. August 12, 2015 at 11:23 am

    sy ingin menjual buah pinggang sy..blh call 0177687035

    Like

  44. Anonymous
    July 26, 2015 at 12:04 am

    Menjual buah pinggang..
    Hubungi saya 0178714624
    Umur 22
    Tidk mrokok dn minum
    Darah AB

    Like

  45. razif
    June 27, 2015 at 11:19 am

    sy berusia 23 tahun ingin menjual buah pinggang col sy sir 0194963843

    Like

  46. Anonymous
    June 16, 2015 at 5:50 pm

    Hello, Adakah anda ingin membeli atau menjual buah pinggang anda untuk wang, hospital Appolo adalah amat memerlukan untuk O + ve dan A + ve penderma buah pinggang dengan mana-mana pasport / identiti diperlukan. Jika ada siapa yang sanggup menderma atau membeli
    sila hubungi mereka melalui:
    Orang yang boleh dihubungi: Dr. Alexandra Morrison
    e-mel: dr_alexandramorrison@zoho.com

    Like

    • razif
      June 27, 2015 at 11:16 am

      col or mecj me sir 0194963843

      Like

    • Anonymous
      August 15, 2015 at 1:23 pm

      nama saya ravi saya ingin jual buah pinggang saya until melunaskan hutang along. ini nombor saya 0165485526

      Like

  47. Izz Fatiheen
    March 31, 2015 at 2:48 am

    Saya mewakili seorang sahabat yang ingin menjual buah pinggang bagi melunasi hutang dan kesempitan hidup. Hubungi sy segera 019-3526528.

    Like

    • taufiq
      September 28, 2015 at 1:21 pm

      ingin mnjual buah pinggang..

      Like

    • taufiq
      September 28, 2015 at 1:22 pm

      ingin mnjual buah pinggang..
      012483786…

      Like

  48. habsah bibi binti abdullah
    March 15, 2015 at 7:58 am

    Nama saya Habsah bibi saya ingin jual buah pinggang saya until melunaskan hutang along sebab menjadi penjamin,saya mempunyai tiga orang anak kecil ,pembeli perlu tanggung kos rawatan Dan pembedahan saya.INI nombor saya 0166329204.non smoker,good health.

    Like

  49. natalia
    March 8, 2015 at 8:45 pm

    Saya ingin menjual buah pinggang,saya wanita 26 tahun (blood B+)jakarta,indonesia, no smoking,good health,no diabetes and my husband 34 years(blood type o) karena masalah kehimpitan ekonomi dan hutang. email: menpop2003@yahoo.com. telephone: +6281291147182

    Like

  50. January 12, 2014 at 7:31 am

    Selamat datang ke Klinik Laxman Doktor. Adakah anda ingin menjual buah pinggang anda atau organ-organ lain jika ya memohon untuk dijual hari ini dan anda akan diberi kepuasan maksimum anda need.Contact saya melalui e-mel: doctoramarlaxman@gmail.com

    Like

    • Anonymous
      September 27, 2014 at 12:14 am

      Saya ingin menjual buah pinggang,,, ini no contac saya,,, 0127571819,,,

      Like

    • asman
      November 29, 2014 at 9:25 am

      Saya ingin menjual buah pinggang,,, ini no contact saya,,, 0177679269

      Like

      • November 29, 2014 at 9:27 am

        iaia… hidup semakin sukar

        Like

        • joe
          December 31, 2015 at 6:49 pm

          hallo saya mau jual buah pinggang saya krn hutang tak habis bayar ni nofon saya sila call saya joe
          0196568155

          Like

    • Anonymous
      February 9, 2015 at 7:16 pm

      Serius mahu jual sblh buah pinggang..hubungi sy d.0165782575

      Like

    • nurna
      February 10, 2015 at 9:06 pm

      Saya ingin menjual buah pinggang. Non smoker, good health, blood type A+ , Age 23,
      hubungi saya 0169366481.

      Like

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s