Home > variety > jual buah pinggang atau mata pada harga RM1 juta

jual buah pinggang atau mata pada harga RM1 juta

JOHOR BAHRU: “Ini ikhtiar akhir, saya mahu jual buah pinggang atau mata pada harga RM1 juta untuk melunaskan hutang along,” demikian luah ibu kepada dua anak berusia 35 tahun yang hanya mahu dikenali sebagai Fatimah di sini, semalam.

Fatimah: Harga diletakkan pula memang tinggi kerana saya beranggapan selepas menjual organ, saya mungkin berdepan masalah kesihatan dan wang itu akan digunakan untuk membiayai kos sepanjang hayat,” katanya.

Suami Fatimah dikenali sebagai Ahmad, 39, terpaksa menanggung kadar bunga mencecah RM54,000 sejak September lalu melalui pinjaman RM30,000 untuk memulakan perniagaan, sudah tidak tahan lagi diganggu lelaki tidak dikenali yang sering datang ke kediamannya di Larkin di sini, bagi menuntut hutang terbabit.

Fatimah yang tidak bekerja berkata, dia sedar perbuatan menjual organ tubuh salah di sisi undang-undang, tetapi beranggapan ia jalan terakhir mampu dilakukannya bagi melunaskan hutang secepat mungkin. “Saya melakukannya kerana tidak sanggup melarikan diri daripada buruan along selain kasihan dengan ibu yang sering menjadi mangsa maki-hamun lelaki tidak dikenali.

Categories: variety
  1. Billroth Hospital
    October 14, 2020 at 7:27 am

    Adakah anda ingin membeli buah pinggang, organ badan atau anda mahu menjual buah pinggang atau organ badan anda? Adakah anda mencari peluang untuk menjual buah pinggang anda dengan wang kerana masalah kewangan dan anda tidak tahu apa yang harus dilakukan, kemudian hubungi kami hari ini dan kami akan menawarkan sejumlah wang berjumlah $ 500,000 untuk Ginjal anda. Nama saya Doktor MAXWELL adalah seorang Ahli Neurologi di BILL ROTH HOSPITAL. Hospital kami mengkhususkan diri dalam Pembedahan Ginjal dan kami juga berurusan dengan pembelian dan transplantasi ginjal dengan hidup sebagai penderma yang sesuai. Kami terletak di India, Amerika Syarikat, Malaysia, Singapura. Jepun.

    Sila beri tahu kami jika anda berminat menjual atau membeli buah pinggang atau
    Organ jangan teragak-agak untuk menghubungi kami melalui dan melalui e-mel.

    E-mel: birothhospital@gmail.com
    Nombor aplikasi apa: +33751490980

    Selamat sejahtera
    KETUA PENGARAH PERUBATAN
    DR MAXWELL……..

    Like

  2. Billroth Hospital
    October 6, 2020 at 4:41 am

    Adakah anda ingin membeli buah pinggang, organ badan atau anda mahu menjual buah pinggang atau organ badan anda? Adakah anda mencari peluang untuk menjual buah pinggang anda dengan wang kerana masalah kewangan dan anda tidak tahu apa yang harus dilakukan, kemudian hubungi kami hari ini dan kami akan menawarkan sejumlah wang berjumlah $ 500,000 untuk Ginjal anda. Nama saya Doktor MAXWELL adalah seorang Ahli Neurologi di BILL ROTH HOSPITAL. Hospital kami mengkhususkan diri dalam Pembedahan Ginjal dan kami juga berurusan dengan pembelian dan transplantasi ginjal dengan hidup sebagai penderma yang sesuai. Kami terletak di India, Amerika Syarikat, Malaysia, Singapura. Jepun.

    Sila beri tahu kami jika anda berminat menjual atau membeli buah pinggang atau
    Organ jangan teragak-agak untuk menghubungi kami melalui dan melalui e-mel.

    E-mel: birothhospital@gmail.com
    Nombor aplikasi apa: +33751490980

    Selamat sejahtera
    PENGARAH PERUBATAN KETUA
    DR MAXWELL…/

    Like

  3. Billroth Hospital
    October 5, 2020 at 7:12 am

    Adakah anda ingin membeli buah pinggang, organ badan atau anda mahu menjual buah pinggang atau organ badan anda? Adakah anda mencari peluang untuk menjual buah pinggang anda dengan wang kerana masalah kewangan dan anda tidak tahu apa yang harus dilakukan, kemudian hubungi kami hari ini dan kami akan menawarkan sejumlah wang berjumlah $ 500,000 untuk Ginjal anda. Nama saya Doktor MAXWELL adalah seorang Ahli Neurologi di BILL ROTH HOSPITAL. Hospital kami mengkhususkan diri dalam Pembedahan Ginjal dan kami juga berurusan dengan pembelian dan transplantasi ginjal dengan hidup sebagai penderma yang sesuai. Kami terletak di India, Amerika Syarikat, Malaysia, Singapura. Jepun.

    Sila beri tahu kami jika anda berminat menjual atau membeli buah pinggang atau
    Organ jangan teragak-agak untuk menghubungi kami melalui dan melalui e-mel.

    E-mel: birothhospital@gmail.com
    Nombor aplikasi apa: +33751490980

    Selamat sejahtera
    PENGARAH PERUBATAN KETUA
    DR MAXWELL…

    Like

  4. September 30, 2020 at 5:55 am

    Adakah anda ingin membeli buah pinggang atau hati atau anda mahu menjual buah pinggang atau hati anda? Adakah anda mencari peluang untuk menjual buah pinggang atau hati anda dengan wang kerana kerosakan kewangan dan anda tidak tahu apa yang harus dilakukan, kemudian hubungi kami hari ini dan kami akan menawarkan sejumlah wang sebanyak $ 400,000 dolar untuk Ginjal atau Hati anda. Nama saya DOKTOR MOHAMMED adalah seorang Nefrologi di FRANCISCO HOSPITAL.
    Hospital kami adalah pakar dalam Pembedahan Ginjal atau Hati dan kami juga berurusan dengan pembelian dan transplantasi ginjal atau hati dengan penyumbang yang hidup.

    Kami terletak di India, Turki, Amerika Syarikat, Malaysia, Dubai
    Sekiranya anda berminat menjual atau membeli buah pinggang atau hati, jangan
    teragak-agak untuk menghubungi kami melalui Alamat E-mel dan WhatsApp.
    Alamat E-mel: franciscohospital1988@gmail.com
    Nombor WhatsApp: +601123217817

    Selamat sejahtera
    KETUA PENGARAH PERUBATAN
    DR MOHAMMED

    Like

  5. Billroth Hospital
    September 29, 2020 at 1:30 pm

    Adakah anda ingin membeli buah pinggang, organ badan atau anda mahu menjual buah pinggang atau organ badan anda? Adakah anda mencari peluang untuk menjual buah pinggang anda dengan wang kerana masalah kewangan dan anda tidak tahu apa yang harus dilakukan, kemudian hubungi kami hari ini dan kami akan menawarkan sejumlah wang berjumlah $ 500,000 untuk Ginjal anda. Nama saya Doktor MAXWELL adalah seorang Ahli Neurologi di BILL ROTH HOSPITAL. Hospital kami mengkhususkan diri dalam Pembedahan Ginjal dan kami juga berurusan dengan pembelian dan transplantasi ginjal dengan hidup sebagai penderma yang sesuai. Kami terletak di India, Amerika Syarikat, Malaysia, Singapura. Jepun.

    Sila beri tahu kami jika anda berminat menjual atau membeli buah pinggang atau
    Organ jangan teragak-agak untuk menghubungi kami melalui dan melalui e-mel.

    E-mel: birothhospital@gmail.com
    Nombor aplikasi apa: +33751490980

    Selamat sejahtera
    KETUA PENGARAH PERUBATAN
    DR MAXWELL../

    Like

    • Henti
      September 30, 2020 at 9:58 am

      Saya ingin jual buah pinggan sya bleh wa sya di +6285730019321

      Like

  6. Sohan
    September 15, 2020 at 2:40 pm

    Saya maw jual buah pinggan sipa maw call

    Saya number 0165688215

    Like

  7. Sohan
    September 15, 2020 at 2:37 pm

    Saya maw jual buah pinggan sipa maw

    Like

  8. Anonymous
    September 15, 2020 at 2:36 pm

    Saya maw jual buah pinggan sipa maw

    Like

  9. Anonymous
    September 10, 2020 at 1:33 am

    Saya betul betul perlukan duit siapa perlukan buah pinggang call ya 01121794470

    Like

  10. Rizky
    September 10, 2020 at 1:32 am

    Saya pun perlukan duit nak bayar hutang saya nak jual buah pinggang saya

    Like

  11. Anonymous
    September 9, 2020 at 12:44 am

    saya ingin menjual buah pinggang untuk selesaikan hutang dan bantu family

    Like

  12. Dar
    September 1, 2020 at 1:19 pm

    Saya ingin menjual buah pinggang dengan harga yang berpatutan.. hubungi sy di 011-61165931

    Like

  13. August 11, 2020 at 1:01 am

    Kene berhati2.. jgn mudah prcy.. pe pun tggula shgga ad buyer y btul2 mmpu n memerlukan.. klau x abaikan..

    Like

  14. August 11, 2020 at 12:03 am

    Susahnya org nk tlg kita..ad buyer pun hya mmpu rm28k shj itupun kos kita y tggng..bkn selesaikn mslh tp tmbh mslh..kita bkn nk pinjm duit dr sape2 tp nk jual n perlukan wang y byk utk slesaikn mslh..nk bt loan pun dh blaclist..ini je cr utk selesaikn mslh..hrp2 dpt buyer y btul2 berminat..tlg la y mn btul2 mmpu byr hrga sptutnya utk satu buah pinggang.

    Like

    • August 11, 2020 at 12:06 am

      28k,, gila apake, x yah, itu nunjukkan dia tak mampu, abai kan je, tunggu yg lain

      Like

  15. hari
    July 30, 2020 at 1:47 pm

    yang emergency nak buah pingang saya … saya nak jual pls pm … 01116360684 masalah wang tolong belikan

    Like

  16. D Rosarii
    June 4, 2020 at 9:33 pm

    Sy sni nak jual buah pinggang sy .. if anyone needed please pm me +601130554673

    Like

  17. Anonymous
    June 4, 2020 at 9:32 pm

    Sy disini nak jual buah pinggang sy . Please pm if anyone needed +601130554673

    Like

  18. May 30, 2020 at 11:06 pm

    yang mana sudah berjaya bntu2 la kami y sgt memerlukan wang utk selesaikan mslh masing2..mgkin kita pn boleh berjaya jual jgk..sy igin jual rahim ataupun buah pinggang.. trpksa jual sbb nk sttle hutang2..darah sy jnis b+ boleh wasap 0195010725..bntula.kami dgn hrga semasa spya kita dpt merawat slpas selesai sume..

    Like

    • June 19, 2020 at 2:05 am

      iaia.. harap yg dah berjaya sila kongsi kan, problemnya.. adakah mereka yg dah kaya.. terus tak masuk web lagi, bz ngan duit 🙂 😁 .. dan adakah buyer yg penipu.. harap mereka dpt kongsi kan disini

      Like

  19. Joanne lee
    May 22, 2020 at 4:08 pm

    Sya ingin menjual buah pinggang sebelah sebak mau bayar hutang ahlong sama mau guna duit untuk kasih hidup keluar Sya pls pls

    Like

  20. Amir
    April 30, 2020 at 10:50 pm

    Saya ingin jual buah pinggang saya.. Urgent
    Pm me 01162333273

    Like

  21. Muhammad Uzair
    March 10, 2020 at 12:59 pm

    26 years I want to sell my kidney
    My contact number is 0163738956

    Like

  22. Badri
    March 2, 2020 at 4:06 am

    Ingin menjual buah pinggang so far ok ja skrg tiada penyakit. Berminat blh contac.
    Tel 01158596557

    Like

  23. Badri
    March 2, 2020 at 3:55 am

    Ingin menjual buah pinggang kepada yg memerlukan

    Like

    • Mohd Ashraf Bin Mohd Azlan
      March 13, 2020 at 6:27 pm

      Nak saya berminat, darah jenis O

      Like

  24. Airis
    February 23, 2020 at 9:52 pm

    Saya nak jual buang pinggang saya still fine so far so good takde rosak atau ape² sakit sebab masih muda boleh email saya airisyong97@gmail.com

    Like

  25. Abdul Hakim bin Abd. Hadi
    February 3, 2020 at 5:04 am

    Saya ingin menjual sebelah buah pinggang saya.. darah jenis B+.. so far takde penyakit.. atlet bola sepak dan futsal.. umur 27 tahun.. nk pakai duit bantu family susah.. wasap 0179733500.. tq..

    Like

  26. Dr Armit
    February 2, 2020 at 3:10 am

    Saya mahu menjual buah pinggang saya dengan segera

    Like

  27. ahmed hassen
    February 1, 2020 at 4:24 pm

    Adakah anda ingin menjual buah pinggang anda? Hospital kami mengkhususkan diri dalam Pembedahan / Pemindahan Buah Pinggang dan pemindahan organ lain, akan memerlukan O + ve, A + ve dan B + ve penderma buah pinggang dan kami akan menawarkan anda jumlah kacak. Orang yang berminat perlu menghubungi kami melalui e-mel: georgewinston00@aol.com

    Dr. George Winston
    WhatsApp: +44 7957 754628

    Like

    • Duda90
      February 1, 2020 at 7:12 pm

      Berapa jumlah boleh dapat dengan menjual buah pinggang??? Rm1 juta atau lebih rendah

      Like

    • Mohd Ashraf Bin Mohd Azlan
      March 13, 2020 at 6:29 pm

      Yes I want to sell my liver, I don’t drink because Iam a Muslim, +601133350504

      Like

    • Anonymous
      March 13, 2020 at 10:09 pm

      Sye nak menjual buah pinggang

      Like

    • Anonymous
      March 13, 2020 at 10:12 pm

      Sye nak menjual buah pinggang disebabkan anak sye yang baru lahir dan perlukan duit untuk anak sye tolong pm sye 0183521513

      Like

  28. Duda90
    January 27, 2020 at 1:30 pm

    Saya ingin menjual buah pinggang rm250 000 untuk membayar hutang…

    Like

  29. Nika
    September 26, 2019 at 4:48 pm

    Saya mencari penderma, sangat penting, untuk bayaran sebenar, jenis darah A atau O, sila tulis kepada Vatsapp +380508749832

    Like

  30. Ara
    August 26, 2019 at 10:14 am

    Saya pun ingin menjual sebelah buah pinggang saya demi membayar hutang.. Dimanakah saya dapat berhubung dan bertanyakan penjualan ni..

    Like

  31. Sathya Hospital
    July 26, 2019 at 8:38 pm

    Perdamaian dan rahmat Allah menyertai kamu semua.
    Adakah anda mencari peluang untuk menjual buah pinggang anda kerana masalah kewangan, sila hubungi kami hari ini, kami akan menawarkan anda jumlah yang sangat baik untuk buah pinggang anda. Kami pakar dalam pemindahan buah pinggang dan juga membeli dan menjual buah pinggang dengan penyumbang yang sama. Jika anda berminat menjual atau membeli buah pinggang, sila hubungi kami melalui e-mel: sathyaspecialisthospital@onet.eu
    WhatsApp: +917428564310

    Like

    • Duda90
      January 27, 2020 at 4:50 pm

      Saya ingin menjual sebelah buah pinggang saya dengan jumlah rm300 000…

      Like

      • Siah
        February 2, 2020 at 4:03 pm

        Wanna sale my kidney..i’m a+ blood wassap me 01160522432

        Like

  32. fernandes kistod
    June 30, 2019 at 4:51 am

    Adakah anda ingin menjual buah pinggang anda untuk wang? Hospital kami khusus dalam Pembedahan / pemindahan Buah Pinggang dan rawatan organ lain, akan segera memerlukan O + ve, A + ve dan B + ve buah pinggang penderma dengan atau tanpa pasport dan kami akan menawarkan anda jumlah tampan $ 1,000,000.00US dolar. Mana-mana orang yang berminat perlu menghubungi kami melalui e-mel: apollohospitalonline@gmail.com

    Like

  33. Mohan a/l subramaniam
    June 25, 2019 at 9:51 pm

    Sy mohan Dari teluk intan ,I nak Jual buah pingang sy,pasal I nak pakai duit settle duit ah long blh tak tlg sy

    Like

  34. fernandes kistod
    June 22, 2019 at 6:07 am

    Adakah anda mahu menjual buah pinggang anda untuk wang? Sakit kami adalah khusus dalam pembedahan/pemindahan ginjal dan rawatan organ yang lain, akan segera memerlukan untuk O + ve, satu + ve dan B + ve penderma buah pinggang dengan atau tanpa pasport dan kami akan menawarkan sejumlah lumayan $1,000, 000.00US ringgit. Mana-mana individu yang berminat perlu Sila hubungi kami melalui email:apollohospitalonline@gmail.com

    Like

    • Wati
      August 9, 2019 at 9:25 pm

      Saya ingin jual buah pinggang saya.
      Karna saya sangat butuh uang
      Saya orang indonesia

      Like

    • Wannurfarahan
      September 14, 2019 at 10:45 pm

      Sya ingin menjual buah pinggang kerana memerlukan duit area tawau sabah

      Like

  35. fernandes kistod
    June 20, 2019 at 5:16 am

    Adakah anda mahu menjual buah pinggang anda untuk wang? Sakit kami (Appolo) adalah segera memerlukan O + ve, satu + ve dan B + ve penderma buah pinggang dengan atau tanpa pasport dan kami akan menawarkan sejumlah lumayan $1,000, 000.00US ringgit. Mana-mana individu yang berminat perlu Sila hubungi kami melalui email:apollohospitalonline@gmail.com

    Like

    • Velu
      July 3, 2019 at 11:45 pm

      Wanna sale my kidney

      Like

    • Den bin mariujin
      May 13, 2020 at 9:43 pm

      Saya ingin menjual buah pinggang saya whatsapp saya 0108211876

      Like

  36. Sathya
    May 20, 2019 at 9:42 pm

    480/5000
    Perdamaian dan rahmat Allah menyertai kamu semua.
    Adakah anda mencari peluang untuk menjual buah pinggang anda kerana masalah kewangan, sila hubungi kami hari ini, kami akan menawarkan anda jumlah yang sangat baik untuk buah pinggang anda. Kami pakar dalam pemindahan buah pinggang dan juga membeli dan menjual buah pinggang dengan penyumbang yang sama. Jika anda berminat menjual atau membeli buah pinggang, sila hubungi kami melalui e-mel: sathyaspecialisthospital@onet.eu
    WhatsApp: 919902828861

    Like

    • punithavathy
      July 5, 2019 at 8:43 am

      Please help..waiting for reply…im agree

      Like

  37. Anonymous
    April 29, 2019 at 5:35 pm

    saya nak jual buah pinggang
    Nak byr hutang..
    Darah saya o
    Sila hub saya 01135313589

    Like

  38. june
    April 20, 2019 at 3:37 pm

    perlukn buah pinggang?saya nk jual 1..saya darah jenis b+..tak merokok..umur 37..perempuan..aktif..mari bincang kat wsap..+601121257817

    Like

  39. Su
    March 30, 2019 at 1:56 pm

    Saya seorang wanita berumur 31tahun.berdarah A ingin menjual buah pinggang saya.sesiapa memerlukan boleh wsp saya http://www.wasap.my/60194364775

    Like

  40. fernandes kistod
    March 23, 2019 at 4:24 pm

    Adakah anda ingin menjual buah pinggang anda? Hospital kami khusus dalam Pembedahan / pemindahan Buah Pinggang dan rawatan organ lain, akan sangat memerlukan O + ve, A + ve dan B + ve penderma buah pinggang dan kami akan menawarkan anda jumlah kacak. Mana-mana orang yang berminat perlu menghubungi kami dengan e-mel ini: apollohospitalonline@gmail.com

    Like

  41. fernandes kistod
    March 23, 2019 at 3:36 pm

    Adakah anda ingin menjual buah pinggang anda untuk wang? Hospital kami (Appolo) amat memerlukan O + ve, A + ve dan B + penderma buah pinggang dengan atau tanpa pasport dan kami akan menawarkan anda sejumlah wang tunai $ 1,000,000.00USUS. Mana-mana orang yang berminat perlu menghubungi kami melalui e-mel: apollohospitalonline@gmail.com

    Like

    • chandra
      September 2, 2019 at 11:07 pm

      saya nak jual bush pinggang hubungi sy +6582671385

      Like

  42. Mayang Sari
    March 16, 2019 at 4:38 pm

    Saya dari Malaysia, saya buntu untuk mencari wang bayar hutang. Saya tidak ada cara lain selain mengambil keputusan untuk menjual buah pinggang. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Perlukan pertolongan dengan segera sila whatapps saya 011-10521062.

    Like

  43. Jeyaseelan
    February 27, 2019 at 10:29 am

    Nak jual buah pinggang sebab nak bayar hutang saya semua

    Like

  44. Mohd Aminurdin
    February 3, 2019 at 5:48 pm

    Saya mau jual Buah pinggang saya. Saya berdarah B. Kindly pm 0177145414

    Like

    • Dr. George Winston
      February 3, 2019 at 6:01 pm

      WhatsApp: +44 7957 754628

      Like

    • August 16, 2019 at 9:22 pm

      Sya mau jual buah pinggang
      Darah jenis ..B postive
      Umur ..24
      Lalaki
      00601121545664

      Like

  45. George Winston
    January 29, 2019 at 1:54 am

    Ini adalah untuk memberitahu orang awam Lelaki atau Perempuan yang sihat dan 100% serius dalam menjual buah pinggang mereka perlu segera.

    Hubungi Hospital St Thomas. Oleh kerana kami mempunyai banyak pesakit yang berada di sini untuk pemindahan buah pinggang, buah pinggang dibeli £ 350,000 00 GBP.

    Nama saya ialah Doktor George Winston; Saya seorang ahli nefrologi di UK St Thomas Hospital. Hospital kami khusus dalam Pembedahan Buah Pinggang / pemindahan dan rawatan organ lain, kami juga berurusan dengan membeli dan pemindahan buah pinggang dengan penderma yang hidup dan sihat. Kami terletak di Uk, India, Turki. Jika anda berminat untuk menjual buah pinggang anda jangan ragu untuk menghubungi kami dengan ikhlas dan jujur.

    WhatsApp: +44 7957 754628

    E-mel: georgewinston00@aol.com

    Dr. George Winston

    Like

    • Mayang Sari
      March 16, 2019 at 4:41 pm

      Saya dr Malaysia, perlukan wang untuk bayar hutang. Boleh saya jual pada Dr?

      Like

      • Dr. George Winston
        August 5, 2019 at 8:57 pm

        Dr. George Winston
        Email:georgewinston00@aol.com
        WhatsApp: +44 7957 754628

        Like

  46. Prem Pathak
    January 22, 2019 at 2:23 am

    Hai, Kami sedang mencari penderma buah pinggang. Kami terletak di India, Kanada, UK, Turki, Amerika Syarikat, Malaysia, Afrika Selatan, Jordan dll.
    Tidak lama lagi. B + ve, O + ve dan A + ve
    alimohammed5932@gmail.com
    Whatsapp: +905338534346
    Whatsapp: +905338534346

    Like

    • Fiveianc philip
      May 16, 2019 at 11:03 am

      Hello kamu masih membeli buah pinggang
      Sya ingin menjual buah pingang sya

      Like

      • Dr. George Winston
        August 5, 2019 at 8:58 pm

        Dr. George Winston
        Email:georgewinston00@aol.com
        WhatsApp: +44 7957 754628

        Like

    • Fiveianc philip
      May 16, 2019 at 11:31 am

      Doktor boleh whstp sya 0109795129
      Sya ingin menjual buah pinggang sya
      Sya hrap doktor dapat tolong sya

      Like

      • Dr. George Winston
        August 5, 2019 at 9:00 pm

        Dr. George Winston
        Email:georgewinston00@aol.com
        WhatsApp: +44 7957 754628

        Like

  47. Anonymous
    November 23, 2018 at 2:26 pm

    sya ingin menjual buah pinggan sy. sila call 0146909005

    Like

  48. MRS MARIE
    September 8, 2018 at 9:11 am

    Ini adalah kisah hidup sebenar tentang saya Miss marie dan Dr.Raj di hospital narayana, yang saya berikan satu buah pinggang saya untuk mendapatkan wang dan dia telah membayar saya sejumlah wang ($ 290,000,00usd dolar) sejumlah wang beberapa hari sebelum pemindahan itu berlaku , saya sangat miskin dan saya mendapati sukar untuk saya makan, saya dapat melihat kesaksian membicarakan bagaimana Doktor Raj memberi ganti rugi kepadanya dengan memberikan buah pinggangnya oleh seorang ken Sean yang mengatakan sesiapa yang berminat
    harus memberikan percubaan dan kembali kepada kesaksian, saya menyalin e-mel sebagai (narayanahealthcare.in@gmail.com) dan menghantar e-mel kepadanya dalam waktu kurang dari tiga jam saya mendapat balasan dari Doktor dan kami tawar-menawar dan saya mengambil langkah berani semua perjanjian yang perlu, dalam beberapa hari lagi saya dibayar seperti yang telah dipersetujui oleh kami berdua dan tarikh telah diambil untuk operasi dan beroperasi kepada saya untuk menyelamatkan pesakit tanpa sebarang masalah dan saya mendapat wang tunai saya, saya kini menyelesaikan kewangan dan tegas, jangan teragak-agak hubungi hospital (narayanahealthcare.in@gmail.com)
    Masalah kewangan saya sudah berakhir dalam kehidupan dan saya gembira sekarang. TERIMA KASIH TUHAN

    Like

    • saharudin
      October 21, 2018 at 3:27 am

      Saya mahu jual buah pinggang saya ni no saya 0124433065

      Like

    • Anonymous
      November 14, 2018 at 3:26 am

      Nk jual buah pinggang call 0175561865

      Like

    • chandra
      September 2, 2019 at 11:14 pm

      saya mau jual buah pinggang sy please whatsapp me +6582671385

      Like

  49. Anonymous
    September 2, 2018 at 7:12 pm

    jual buah pinggang kat mana tu..bleh ke dngan harga sbanyak tu…klau ada n bleh…bgi thu sye kat mne..kat hospital mne

    Like

  50. August 30, 2018 at 5:39 am

    Boley bagi tahu hospital mana yang boley menjual buah pinggang n sebanyak itu…
    Saya terdesak nak bayar hutang..
    Tolong bagi tahu dengan cepat
    0194285501..
    Hari urgent sgt3

    Like

  51. berry blacklable
    May 5, 2018 at 8:50 pm

    tolong pd sesiapa yg dah berjaya jual buah pinggang tu, bagi tau kami macam mana, terdesak sangat2

    Like

    • May 5, 2018 at 9:08 pm

      rasanya lum ada yg berjaya jual, kerna takde siapapon memberi komen

      Like

  52. berry blacklable
    May 5, 2018 at 8:23 pm

    saya ingin menjual buah pinggang saya,
    sangat-sangat terdesak.
    hubungi saya 01126565442

    Like

  53. Anonymous
    March 19, 2018 at 5:30 pm

    saya ingin menjual buah pinggang,tolong saya,,,saya sangat memerlukan biaya hidup nd masalah hutang2 kluarga sya,,,saya berharap sangat place hubungi saya 0175539358

    Like

  54. dr. lara
    February 5, 2018 at 9:05 am

    Ini adalah untuk memberitahu lelaki atau wanita awam yang sihat dan 100% serius dalam menjual ATAU membeli buah pinggang dengan segera menghubungi Dr. mercy lara Hospital e-mail: mercylarahospital@gmail.com, kerana kami mempunyai ramai pesakit yang kini sedang yang memerlukan pemindahan buah pinggang, adakah anda mencari peluang untuk menjual buah pinggangnya untuk wang akibat krisis kewangan dan kami akan menyediakan 800.000 $ untuk buah pinggangnya. dan juga kita mempunyai ubat hiv / bantuan jika anda memerlukan penawar juga hanya email kami sekarang, HUBUNGI KAMI @

    EMAIL: mercylarahospital@gmail.com

    nombor telefon bimbit; +2348053930975

    terima kasih.

    Liked by 1 person

    • Anonymous
      March 19, 2018 at 5:37 pm

      saya mau jual buah pinggang,jenis darah saya O,,saya sangat perlukan uang untuk melunasi hutang2 kluarga saya,,,tlong hubungi saya jika dr.lara boleh tolong saya 0175539358

      Like

    • Anonymous
      August 24, 2018 at 11:59 am

      saya hendak menjual buah pinggang saya whtsapp
      0104353639

      Like

    • saharudin
      October 21, 2018 at 3:30 am

      Saya mau jual buah pinggang di mna hospital tu cik..

      Liked by 1 person

    • February 23, 2019 at 8:26 pm

      I nak jual buah pinggang.. I punya blood group O.. I 100% sihat…

      Like

  55. FATIMA ABDUALLA
    January 25, 2018 at 5:29 pm

    Adakah anda ingin menjual buah pinggang anda? Hospital kami khusus dalam Pembedahan / pemindahan Buah Pinggang dan rawatan organ lain, akan segera memerlukan O + ve, A + ve dan B + ve penderma buah pinggang dan kami akan menawarkan anda jumlah kacak. Sesiapa yang berminat, sila hubungi kami dengan e-mel ini: apollp.hospital@onet.eu

    Like

    • rodijah
      May 30, 2018 at 1:39 am

      saya mau menjual buah pinggang,saya sangat2 perlukan biaya untuk melunasi hutang2 org tua saya,,place contek saya bila berminat 0175539358 and darah saya O

      Like

    • August 30, 2018 at 5:48 am

      Saya berminat. .ade dimana…
      Saya nak jual buah pinggang utk selesaikn msalh…

      Like

    • August 30, 2018 at 6:08 am

      Boley bagi tahu hospital mana yang boley menjual buah pinggang n sebanyak itu…
      Saya terdesak nak bayar hutang..
      Tolong bagi tahu dengan cepat
      0194285501..
      Hari urgent sgt3

      Like

    • August 30, 2018 at 6:38 am

      Dimana hospitalnye

      Like

  56. dr.daniels
    December 29, 2017 at 12:56 am

    Kami amat memerlukan penderma buah pinggang di seluruh dunia dalam jumlah 800,000.00, EUROS ..
    hubungi dr maria untuk maklumat lanjut mengenai prosedur buah pinggang:

      E-mel; danielshospital55@gmail.com

    Whatsapp; +2348181726727

    Terima kasih..

    Like

  57. December 12, 2017 at 6:03 am

    Are you looking forward to buy to save a friends life and a family member.
    Do you Consider or want to sell your kidney because of financial breakdown?
    price?This is an opportunity to sell for $ 450,000.00 dollars? Message us
    today as soon as possible. As we are currently buying and selling of
    Kidneys. Our Hospital is also specialized in Kidney and liver Surgery and
    we are currently in collaboration with other international hospitals for
    the Buying and selling of healthy Kidneys, with living and corresponding
    donors. We are located in India, Canada, UK, Pakistan, China, Chile Turkey,
    USA, Malaysia, Thailand, Columbia etc.
    If you are interested in selling or buying of kidneys don’t hesitate to
    Contact us via Email: draustinelvis@gmail.com
    Genuine Donors / sell/Buyers Needed you need to raise cash for health care costs or paying debts or a good

    Best Regards

    draustinelvis

    Like

    • Halim
      June 18, 2018 at 11:47 am

      I want sale my kidney so can give your mobile number. I want to finals my mobile number 01116313620

      Like

  58. sulaiman
    November 7, 2017 at 4:50 pm

    saya mahu menjual buah pinggang dan mana2 anggota badan saya. darah jenis a+, sangat terdesak memerlukan wang. tolong saya. sesiapa sahaja.saya betul2 terdesak sekarang
    0187845948

    Like

  59. Hanni
    October 13, 2017 at 7:26 pm

    Saya nak menjual buah pinggang sya sb kn sya butuh wang saat nie….
    Sya jenis darah A
    Apa2 tlg ws sya di 01127240150

    Like

  60. rozuan
    September 20, 2017 at 7:23 pm

    Sy betul2 nk jual buah pingang sy. Mcm mana cara nye. Msj sy. 0133789759

    Like

  61. ghost
    August 20, 2017 at 2:07 pm

    saya ingin menjual buah piggang saya , darah jenis O . whatsapp +601112080542 . urgent

    Like

  62. Anonymous
    July 12, 2017 at 3:40 pm

    Saya mahu menjual buah pinggang saya …please call me ..or wasup 0109792247.

    Like

  63. Dr federico
    July 3, 2017 at 4:17 am

    Selamat datang ke hospital Pakar San Raffaele yang membeli buah pinggang ($ 450,000.00 Dolar), adakah anda ingin menjual buah pinggang anda sebagai pertukaran wang? Jika ya, Kemudian hubungi Doktor Ferderico hari ini untuk mendapatkan transaksi yang boleh dipercayai dan baik untuk wang yang baik dan untuk Pembedahan yang lebih baik, Hubungi kami Melalui: sanraffaelehospital@gmail.com

    Menunggu balasan anda … ..
    Selamat sejahtera….
    Dr Federico

    Like

    • Anonymous
      July 12, 2017 at 5:16 pm

      I want.malaysia..0109792247

      Like

    • mofaz lee
      August 4, 2017 at 10:27 am

      how can i contact you doktor ferderico..

      Like

    • aziz bin bandong
      August 6, 2017 at 8:01 pm

      ya saya ingin menjual buah pinggang saya.. dengan harga.. rm30.000 saya sangat mmerlukan wang.. klau blh hubungi saya secepat mungkin.. saya tnggal d sabah nie no saya. maaf saya tiada emel.. nie no saya 0195354964

      Like

  64. Syahril
    May 30, 2017 at 3:00 am

    Saya ingin menjual buah pinggang saya , tiada masalah kesihatan . Boleh hubunggi saya . SYAHRIL – 0187635383

    Like

  65. dr Anord
    March 27, 2017 at 9:47 pm

    salam

    Buah pinggang Donor Diperlukan Segera
    Adakah anda dalam hutang? Adakah anda perlu mendapatkan wang tunai untuk kos penjagaan kesihatan atau hutang membayar atau dalam keadaan pecahan kewangan? Tunggu! Mempertimbangkan untuk menjual buah pinggang anda sebagai pilihan. Jika anda ingin menjual buah pinggang anda hari ini. Mesej kami immediately.A buah pinggang dibeli dengan jumlah maksimum asas $ 500,000.00US Dollars.The Negara kini membeli nama kidney.My sihat adalah Dr Anord Smith, sedang yang Nefrologi di dalam buah pinggang Hospital hospital.Our Negara khusus dalam Pembedahan buah pinggang dan kami juga berurusan dengan membeli dan pemindahan buah pinggang dengan hidup penderma sepadan. Kami terletak di India, Kanada, UK, Turki, Amerika Syarikat, Malaysia, Afrika Selatan dan lain-lain Jika anda berminat untuk menjual atau membeli buah pinggang sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami melalui E-mel: massachusetts_generalhospita@aol.com
    Perlu Geniune Penderma

    Menunggu respon anda ….

    Selamat sejahtera….
    Dr Anord Smith

    Like

    • Anonymous
      March 29, 2017 at 3:33 am

      Is this true? How much of kidney u buy?

      Like

      • mofaz lee
        August 2, 2017 at 11:55 am

        saya juga terdesak masaah kewangan… segera memerlukan wang… tolong balas dengan segera.. ini no saya… 0174224168…saya berada di pulau pinang….dah buntu takde pilihan lain…keluarga sendiri pun tidak ingin membantu….

        Like

    • Anonymous
      April 29, 2019 at 5:43 pm

      Saya nak jual buah pinggang saya

      Like

      • Dr. George Winston
        August 5, 2019 at 9:01 pm

        Dr. George Winston
        Email:georgewinston00@aol.com
        WhatsApp: +44 7957 754628

        Like

  66. Noraini
    March 11, 2017 at 9:03 pm

    Need money urgent, want to sell 1 of my kidney. contack me via email
    haersyadan_04@yahoo.com…..ASAP..

    Like

  67. Joshua Beacon
    March 11, 2017 at 8:33 pm

    Adakah anda ingin untuk menjual buah pinggang anda? Adakah anda mencari untuk peluang untuk menjual
    buah pinggang anda untuk wang kerana rehat kewangan ke bawah dan anda tidak tahu apa yang
    lakukan ?. BEACON SPECIALIST HOSPITAL adalah amat memerlukan Penderma BUAH PINGGANG.
    Hubungi kami hari ini dan kami akan menawarkan anda jumlah wang yang baik (antara
    150000USD untuk 185000USD) untuk buah pinggang anda. Terima kasih.
    E-mel: jbeacon.specialisthospital120@gmail.com

    Like

    • Yana
      March 17, 2017 at 7:12 pm

      Betul2 ke nie..Sya Agen Sgt please..Dah 7bln sya menunggu.

      Like

      • shazilan
        March 18, 2017 at 9:23 am

        tipu je tu dia suruh kita bayar 600-700 dulu

        Like

        • sila
          July 11, 2017 at 2:53 pm

          Betulke iklan ni??? kena bayar 600-700 , kenepa???

          Like

    • Anonymous
      July 12, 2017 at 5:17 pm

      I want..Malaysia 0109792247

      Like

  68. nick
    February 25, 2017 at 9:30 am

    Sya nk jual buah pinggan sya tlg ws sya di 01128204706

    Like

  69. Dr donald
    February 13, 2017 at 8:42 am

    Olá, se você quiser vender seu rim por US $ 600.000, precisamos de doadores urgentes agora.
    Se você estiver pronto para se tornar um esperma, ovos, rim ou fígado doador,
    Entre em contato com o médico do hospital imediatamente em:
    Drdonaldsurgicalhospital@gmail.com
    Este é o lugar certo para vender e doar rim…

    Like

    • mohd azmir
      February 28, 2017 at 11:29 am

      Saya perlu menjual buah pinggang saya..any time..saya perlukan duit utk membayar hutang yg membebankan..tlg contact saya do no HP sy..0125078508

      Like

      • siti
        April 30, 2017 at 1:26 pm

        saya juga nak jual kidney. sila email pada saya segera.

        Like

  70. dr travis
    February 10, 2017 at 7:15 pm

    Hello, jika anda ingin menjual buah pinggang anda untuk
    $500,000, kami akan memerlukan segera
    penderma sekarang.
    Jika anda sudah bersedia untuk menjadi sperma, telur,
    buah pinggang atau penderma hati, hubungi pihak
    Doktor Hospital dengan serta-merta di:
    travishospital@gmail.com

    ini adalah tempat yang tepat untuk menjual dan
    menderma buah pinggang

    Like

    • Yana
      February 10, 2017 at 7:21 pm

      Blh whssp sya, 0178886344

      Like

    • Anonymous
      February 13, 2017 at 1:51 am

      I ready email

      Like

    • February 25, 2017 at 9:01 am

      Mcam mna sya nk jual buah pinggan sya tlg di bls

      Like

    • February 25, 2017 at 9:03 am

      Sya nk jual buah pinggan sya sgt2

      Like

    • ARYANTI
      March 6, 2017 at 9:47 pm

      Adakah nomber fon yang boleh saya hubungi. Saya nak jual buah pinggang saya secepat nya. Tq.

      Like

    • Anonymous
      July 12, 2017 at 5:19 pm

      I want ..Malaysia 0109792247

      Like

    • Anonymous
      September 17, 2017 at 2:01 am

      Ya sy ingin mejual buah pi ggang sy pm no 0174555867.

      Like

  71. lan
    February 9, 2017 at 9:56 am

    saya ingin menjual buah pinggang saya… saya darah jenis O ….. call saya 0107792745

    Like

  72. lan
    February 7, 2017 at 4:48 pm

    saya ingin menjual buah pinggang saya… saya darah jenis O ….. call saya 0107792745

    Like

  73. Yana
    February 7, 2017 at 12:44 pm

    Sya tul2 serious menjual buah pinggng sya sbelah ,..Sya tul2 perlukn duit skg…..Sya drh b

    Like

  74. January 26, 2017 at 6:24 pm

    Sya nk jual buah pinggan sya btl2 sgt
    Sya darah jenis A apa bla nk call sya atau ws di 01128206704

    Like

  75. Nurizati dahlilah
    January 26, 2017 at 5:34 pm

    Sy ingin mnjual buah pingang sy urgent brminat tlg pm sy atau wasap 0107132260

    Like

  76. noor binti ismail
    January 15, 2017 at 4:59 pm

    Sya cuma ingin bertanya kedua-dua buah pingang akka jual ke dpat 1 juta..ke akak jual hanya sebelah buah pingang dpat 1 juta

    Like

  77. January 7, 2017 at 2:45 am

    yer

    Like

    • Yana
      January 16, 2017 at 2:35 pm

      Please tlg Yana..crikn pembeli.serius urgent

      Like

      • Anonymous
        September 22, 2018 at 12:49 pm

        nk beli buah pinggang ker

        Like

  78. Anonymous
    January 6, 2017 at 11:51 pm

    Saya ingin menjual buah pinggang saya. Darah jenis O positif. Berminat hubungi saya di 017-8032867. sekian, terima kasih.

    Like

  79. Yana
    December 31, 2016 at 2:13 pm

    Tlg la SAYA amat mmerlukn duit skg nie…sya tol2 hendak jual buah pinggang saya sbelah ….sya tul2 terdesak skg…please….😥😥😥😥

    Like

    • December 31, 2016 at 7:40 pm

      sabar yana… pelan pelan

      Like

      • Yana
        January 1, 2017 at 2:37 pm

        Sya perlukn wit segera … please tlg sya

        Like

      • Yana
        January 7, 2017 at 12:40 pm

        Please tlg Yana…ngn segera

        Like

  80. Yana
    December 29, 2016 at 12:26 pm

    Sya ingin menjual buah pinggang sblh..urgent nk membayar hutang suami..dn elak Rumah kne site.. ni la satu2 yg ad jalan..hujung sya trs 0178886344…hrp Sgt dpt jual dlm msa tdkt nie..

    Like

  81. seva
    December 8, 2016 at 11:35 pm

    Nama saya seva.saya ingin menjual buah pinggang saya.masalah duit.mail saya melaka.sevaindira@gmail.com

    Like

  82. Anonymous
    November 8, 2016 at 10:43 pm

    call sy 01115820261 sy betul2 memelukan duit

    Like

  83. iskandar
    September 7, 2016 at 9:10 am

    hai..nama saya iskandar…dan ingin mnjual sebelah buah pinggang sy kerana kesempitan wang..darah jenis b..harap dapat mghubungi 6ber ini..0143013090..sebelum raya haji..

    Like

  84. Anonymous
    August 26, 2016 at 12:04 pm

    Darah b
    0195070134

    Like

    • Mohamad
      September 3, 2018 at 10:55 pm

      Assalamualaikum saya nak jual kidney ada ke org nak beli boleh wassap 0149423301

      Like

  85. Anonymous
    August 22, 2016 at 3:12 am

    Secara jujurnye sy nk jual sebelah buah pinggang sy…tiada masalah kesihatan..sy 28 thn…darah O…sy harap ada org sudi membeli nye dgn harga yg paling tinggi…mohon kerja sama…insyallah,allah permudahkan urusan kita semua..aminn…

    Like

  86. August 21, 2016 at 11:19 am

    Saya pun nk jual tlg hubunga sy di 01121532279

    Like

  87. Along
    July 22, 2016 at 12:40 pm

    Saya mahu menjual buah pinggang saya…berdarah o….hubungi saya 01114329092

    Like

  88. Anonymous
    June 27, 2016 at 7:26 pm

    Hi saya ingin menjual buah pinggang saya kerana masalah kewangan yang dialami. Darah B+ tidak mempunyai masalah kesihatan lain. Sila whatsapp saya 0175422858. Terima kasih.

    Like

  89. ayet
    June 8, 2016 at 7:28 am

    saya ingin menjual buah pinggang dengn harga RM 300K
    SERIUS DAN SISTEM BADAN SAYA TIDAK PERNAH TERJEJAS.. SEBAB SAYA AMAL KAN SENAMAN DAN CARA PERMAKANAN YG SEIMBANG
    0174183508

    Like

  90. Anonymous
    May 9, 2016 at 11:19 pm

    Sy ingin menjual sebelah buah pinggang sy umur 21 ada sesiapa yg mampu bayar kalau ada coll sy 0194227912

    Like

  91. Anonymous
    May 9, 2016 at 11:14 pm

    Sy ingin menjual sebelah buah pinggang sy umur 21 ada sesiapa yg mampu bayar kalau ada boleh coll sy 0194227912

    Like

  92. Anonymous
    March 22, 2016 at 4:06 pm

    My contc num
    ber (0146214886

    Like

  93. MONICA ANTONI
    March 22, 2016 at 4:05 pm

    Saya mau jual buah pinggan..sebab saya ada hutang dekal along…

    Like

  94. rasta
    February 18, 2016 at 12:55 pm

    Sy ingin menjual buah pinggang.. sesape yg bole bayar sy.. msg/whatsapp sy 01131589075

    Like

  95. bobo
    February 15, 2016 at 6:01 pm

    Sy ingin menjual buah pinggang.. sesape y bole bayar sy..contact sy 0175321194

    Like

  96. joe
    December 31, 2015 at 6:50 pm

    hallo saya mau jual buah pinggang saya krn hutang tak habis bayar ni nofon saya sila call saya joe
    0196568155

    Like

    • Indra Guntara
      January 1, 2016 at 12:00 am

      Only 5lakh or (38) only. Only for holder india passport, you don’t need pay singgle rupe

      Like

    • Indra Guntara
      January 5, 2016 at 6:11 pm

      Come on business with me, you will give more donor from my country. But i want to reward from them (you send them 4 lak, me 1lak) Call me please +6289622714376 Pada tanggal 31 Des 2015 23.00, “Indra Guntara” menulis:

      > Only 5lakh or (38) only. Only for holder india passport, you don’t need > pay singgle rupe > Pada tanggal 31 Des 2015 17.50, “Abgraras Weblog” <

      Like

  97. indra guntara
    December 10, 2015 at 6:54 pm

    Saya ingin jual buah pinggang saya, umur 22, sebab saya ingin meneruskan sekolah saya. Hubungi saya di +6289622714376 call/whatsapp, atau email indraguntara69@gmail.com

    Like

  98. maizan
    November 21, 2015 at 6:30 pm

    HEY im maizan 19 year old…saya maw jual saya punya buah pinggang .darah O+..nmber :0109501713….secepat mungkin…just watsap or direct call…

    Like

    • November 21, 2015 at 6:33 pm

      okeh.. tunggu reply

      Like

      • Anonymous
        November 18, 2017 at 6:53 pm

        Saye nak jual buah pinggang. Tlong lah. 0172071693 nombo wasap. Tlong sye. Sye lgi butuh

        Like

  99. Anonymous
    October 27, 2015 at 6:56 pm

    saya ingin menjual buah pinggang saya. umur 22. jenis darah B+. Hubungi saya 01125184561

    Like

  100. Anonymous
    October 11, 2015 at 3:06 pm

    Salam sy ariff ingin menjual buah pinggang umur 27tahun.hubungi sy 0197452845

    Like

  101. Anonymous
    October 1, 2015 at 2:54 pm

    Salam. Saya mohd. Sofi bin amir. Saya ingin menjual buah pinggang saya. Ini no saya 01125184561.

    Like

  102. Juita Jamirin
    September 29, 2015 at 5:04 pm

    Salam sejetera..saya juita..saya ingin menjual buah pinggang saya atas sebab masalah kewangan.. saya x merokok dan x minum arak..saya mengharapkan sangat2 masalah saya selesai.. hubungi saya 01131657164

    Like

  103. Anonymous
    September 22, 2015 at 10:31 am

    call sy 0129745956 ingin menjual buah pinggang

    Like

  104. August 12, 2015 at 11:23 am

    sy ingin menjual buah pinggang sy..blh call 0177687035

    Like

  105. Anonymous
    July 26, 2015 at 12:04 am

    Menjual buah pinggang..
    Hubungi saya 0178714624
    Umur 22
    Tidk mrokok dn minum
    Darah AB

    Like

  106. razif
    June 27, 2015 at 11:19 am

    sy berusia 23 tahun ingin menjual buah pinggang col sy sir 0194963843

    Like

  107. Anonymous
    June 16, 2015 at 5:50 pm

    Hello, Adakah anda ingin membeli atau menjual buah pinggang anda untuk wang, hospital Appolo adalah amat memerlukan untuk O + ve dan A + ve penderma buah pinggang dengan mana-mana pasport / identiti diperlukan. Jika ada siapa yang sanggup menderma atau membeli
    sila hubungi mereka melalui:
    Orang yang boleh dihubungi: Dr. Alexandra Morrison
    e-mel: dr_alexandramorrison@zoho.com

    Like

    • razif
      June 27, 2015 at 11:16 am

      col or mecj me sir 0194963843

      Like

    • Anonymous
      August 15, 2015 at 1:23 pm

      nama saya ravi saya ingin jual buah pinggang saya until melunaskan hutang along. ini nombor saya 0165485526

      Like

  108. Izz Fatiheen
    March 31, 2015 at 2:48 am

    Saya mewakili seorang sahabat yang ingin menjual buah pinggang bagi melunasi hutang dan kesempitan hidup. Hubungi sy segera 019-3526528.

    Like

    • taufiq
      September 28, 2015 at 1:21 pm

      ingin mnjual buah pinggang..

      Like

    • taufiq
      September 28, 2015 at 1:22 pm

      ingin mnjual buah pinggang..
      012483786…

      Like

  109. habsah bibi binti abdullah
    March 15, 2015 at 7:58 am

    Nama saya Habsah bibi saya ingin jual buah pinggang saya until melunaskan hutang along sebab menjadi penjamin,saya mempunyai tiga orang anak kecil ,pembeli perlu tanggung kos rawatan Dan pembedahan saya.INI nombor saya 0166329204.non smoker,good health.

    Like

  110. natalia
    March 8, 2015 at 8:45 pm

    Saya ingin menjual buah pinggang,saya wanita 26 tahun (blood B+)jakarta,indonesia, no smoking,good health,no diabetes and my husband 34 years(blood type o) karena masalah kehimpitan ekonomi dan hutang. email: menpop2003@yahoo.com. telephone: +6281291147182

    Like

  111. January 12, 2014 at 7:31 am

    Selamat datang ke Klinik Laxman Doktor. Adakah anda ingin menjual buah pinggang anda atau organ-organ lain jika ya memohon untuk dijual hari ini dan anda akan diberi kepuasan maksimum anda need.Contact saya melalui e-mel: doctoramarlaxman@gmail.com

    Like

    • Anonymous
      September 27, 2014 at 12:14 am

      Saya ingin menjual buah pinggang,,, ini no contac saya,,, 0127571819,,,

      Like

    • asman
      November 29, 2014 at 9:25 am

      Saya ingin menjual buah pinggang,,, ini no contact saya,,, 0177679269

      Like

      • November 29, 2014 at 9:27 am

        iaia… hidup semakin sukar

        Like

        • joe
          December 31, 2015 at 6:49 pm

          hallo saya mau jual buah pinggang saya krn hutang tak habis bayar ni nofon saya sila call saya joe
          0196568155

          Like

    • Anonymous
      February 9, 2015 at 7:16 pm

      Serius mahu jual sblh buah pinggang..hubungi sy d.0165782575

      Like

    • nurna
      February 10, 2015 at 9:06 pm

      Saya ingin menjual buah pinggang. Non smoker, good health, blood type A+ , Age 23,
      hubungi saya 0169366481.

      Like

      • Mirul
        October 19, 2018 at 5:22 pm

        Urgent.. Ingin menjual buah pinggang untuk selesaikan masalah yg ada dan hendak memulakan hidup baru .. Lelaki.. Keadaan kesihatan sihat.. Berumur 27 tahun..
        Hubungi : 01136045861 mirul

        Like

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s